• 0
  • VRAGEN?! 085-0604363 =)

FAQ – Full Width

Frequently Asked Questions

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please log in. New users may register below.

Existing Users Log In
   
No results found.
ACCOUNT2

Indien je je inloggegevens bent vergeten kun je op de login pagina je gegevens resetten. Mocht dit niet lukken, neem dan direct contact op via ons ondersteuningsformulier.

Dat moet uiteraard niet, maar is wel zeer handig wanneer je student/klant word bij ons. Zou kunnen we alles netjes centraal houden en heb een overzicht van je betalingen, lessen, en ook toegang tot bestanden en eventueel huiswerk.

BETALEN3

Wanneer je lessen volgt op een van onze eigen locaties dient het bedrag van de betreffende les voor aanvang op onze rekening bijgeschreven te zijn, of indien contant betaald word, voor aanvang van de les te worden voldaan. Wij bieden ook de optie om deze lessen te voldoen via factuur, uitsluitend na schriftelijke goedkeuring van Startist.

Bij een les op locatie (meestal jouw eigen huis) heb je de mogelijkheid om te betalen met pin, contant of op factuur. Onze docenten hebben een mobiel pinapparaat bij zich waarmee na de les betaald kan worden. In geval van contante betaling word er altijd een kwitantie uitgeschreven. Betalingen op factuur worden uitsluitend gedaan na goedkeuring vanuit Startist.

Bij een online (Zoom) les kun je voor aanvang betalen via iDeal, of bank overboeking. Bij online lessen accepteren wij geen betalingen achteraf en dienen deze voor aanvang te worden voldaan. Er zijn wel uitzonderingen maar hiervoor dient eerst contact opgenomen te worden en schriftelijk toestemming vanuit Startist gegeven te worden.

COVID-193

Vanzelfsprekend gelden er geen maatregelen tijdens een online les ;)

Ondanks dat wij het ook liever anders hadden gezien moeten wij ons houden aan de regels van RIVM.

Bij een les op één van onze locaties garanderen wij een afstand van 1,5 meter. We vragen je jouw handen te ontsmetten. Een mondmasker is niet verplicht maar deze zijn wel beschikbaar indien je deze graag wilt gebruiken.

Ondanks dat wij het ook liever anders hadden gezien moeten wij ons houden aan de regels van RIVM.

Bij een les op locatie vragen we een mondmasker te dragen, de docent heeft deze altijd bij zich. Indien de situatie het toelaat proberen we uiteraard de 1,5 meter zoveel mogelijk te hanteren.

KLACHTEN3

Indien je een klacht hebt willen we je doorverwijzen naar ons klachtenformulier en we zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen.

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk jou als student/klant tevreden te stellen, het is tenslotte onze passie net zoveel als het die van jou is. Mocht je toch niet tevreden zijn dan is dat altijd bespreekbaar. Sterker nog, we vinden de feedback zelfs prettig, zodat we weten waar er ruimte voor verbetering is. Zo krijg je na elke les een mail van ons met een korte vragen lijst waarin je kunt aangeven hoe je jouw laatste les ervaren hebt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt bij onze docenten en tijdens de lessen. Heb je dit toch anders ervaren ? Dan willen we graag in gesprek en horen we graag wat er precies mis is gegaan. We nemen dit soort zaken zeer serieus en zullen dit altijd zo snel mogelijk oppakken en indien nodig aanpakken. Neem via het klachtenformulier direct contact op indien je denkt dat dit nodig is. Is het echt urgent ? Bel ons dan direct op 010-0000000.

OVERIGE VRAGEN1

Onze oren zijn het belangrijkste instrument wat we bezitten als artiest. Bij de meeste lessen hanteren wij een beleid waarbij er door de docent nooit meer als 90dB-A geproduceerd zal worden. Dit is een Europese standaard die doorgaans veiligheid bied tot 8 uur aan continue blootstelling. Echter zijn er uitzonderingen zoals bij bijvoorbeeld een DJ les, of wanneer de student/klant zijn eigen materiaal (speakers, etc) gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele (semi) permanente gehoorschade en vragen de student/klant zelf hierin zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te nemen. Indien je de geluidsdruk als oncomfortabel ervaart, geef dit altijd direct aan aan de docent.

TIJDENS DE LESSEN2

Zorg dat je goed uitgerust bent en goed gegeten hebt. Wanneer je vermoeid bent heeft dit vaak een negatieve invloed in het opnemen van de kennis en lesstof, en dit is zonde.

Aangezien we in een creatieve sector actief zijn, zijn we bekend met het feit dat sommige graag een drankje nuttigen tijdens een les. Dit is geen probleem maar wij hanteren wel een aantal strikte regels. Wij verbieden ook niks, maar ontraden wel sterk het gebruik van verdovende middelen voor, tijdens, of na de lessen omdat dit een nadelige invloed kan hebben op het opnemen van de kennis en lesstof.

Alcohol:

  • Bij een les op locatie is het nuttigen van alcoholische consumpties toegestaan mits de student/klant de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft bereikt.
  • Bij een les in één van onze studio's is het nuttigen van alcohol uitsluitend toegestaan indien dit niet meer als 14,9% alcohol bevat. Uitsluitend alleen wanneer de student/klant de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft bereikt.
  • Bij online lessen raden wij dit evengoed af maar is dit de eigen keuze voor de student/klant in kwestie.

Drugs:

  • Bij een les op locatie accepteren wij het gebruik van soft/harddrugs niet. Dit in verband met het waarborgen van de veiligheid van onze docenten.
  • Bij een les in één van onze studio's accepteren wij het gebruik van soft/harddrugs absoluut niet. Bij overtreding van deze regels behouden wij het recht de student/klant de toegang te ontzeggen en wij bieden géén restitutie.
  • Bij online lessen raden wij dit evengoed af maar is dit de eigen keuze voor de student/klant in kwestie.